Thursday, August 13, 2009

kuumutamine vol 2

nii saab ka kuumutada. foto Bont.


praegu on täitsa hea meel, et paar päeva vihmane on. esiteks ei teki siis kiusatust ja teiseks saab korralikult ära taastuda. teisipäeval nimelt juhtus nii, et lubasin endale toast välja veeredes, et ei kuku uhama ja teen rahuliku tiiru, kuid Lillepis ühe tuulerohke sirge eel üks ratur must möödus. kuna tuulega lõik on, teadagi, tüütu, siis haakisin end sappa.

tempo oli tal üleval, mis tähendas, et mul ka. aga kõik sujus ja veeremine oli ilus (Rollerblade`i kombinatsioon Hyperi veerevatest ning HTO PRO laagritest teevad oma töö), et andsin aga minna. hiljem kodus tundsin, et põlv vist ei kannata veel sellist lähenemist välja. homme julgen ehk uuesti, rahulikult, veerema minna.

täna aga on uuesti ees käik A&T Sporti, et vasaku jala saabast veidi kuumutada ning paremaks vormida. hakkab hästi tobedalt jalale. eks esimesel korral ei saanud teda 100% paika ka, sest saapad võetakse fööni pealt maha ühel ajal ning esimesena sõlmisin jalga parema jala oma, mis tähendas, et vasak oli asjani jõudes juba maha jahtunud ning veidi tahkunud ehk mitte nii hästi vormitav kui võiks.

vaatan ka üht õpetust, kuidas õigesti kuumutada. pole ise varem selliselt kettaid kasutanud.

Sunday, August 9, 2009

Rollerblade Rachemachine - testitud, ja mitte ainult

mudelivalik. 1. tunni kestvussõit 2009.

juhtus nii, et Rollerblade`i demopäeval sattus jalga Rachemachine`i mudel. olin kohale veerenud enda Canariamidega ning kontrast esimese mugavuse kasuks oli selline, et mul on nüüd uued nunnud. läksin tegelikult ainult rattaid ostma.

kuumutatud ja kaks sõitugi tehtud. hurmav. üks nukk hõõrub totralt ja tuleb ilmselt üks kuumutusring veel teha, kuid muidu on vinge. HTO PRO ja Hyperi rataste kombinatsioonis on nii pehme veeremine, et polegi miskit sellist varem kogenud. vastu tuult kannatab ka ilusti lükata.

Canariam Signo läheb seega müügiks. annan Fila raami ka kaasa. saapa suurus 42, millimeetrites 275. ühe korra kuumutatud, hästi hoitud, kulumisjälgedeta. vahatatud paelad.