Wednesday, April 13, 2011

uisutuur ootab nüüd sind

Rulluisutuuri möödunud-aastane esimene start - Tallinna Rulluisumaraton Lillepis.

EMT Rullituur 2011 ehk siinne tähtsaim ja suurim rullisari ootab nüüd osalejaid. Registreerida saab läbi sportinfo.ee alajaotuse nii ühele etapile kui kogu sarjale. Aega pole palju jäänud, esimene veeremine juba veidi enam kui kuu pärast.

22.05 Tallinna Rulluisumaraton
19.06 Raplarull
03.07 Pärnu Rulluisumaraton
31.07 Kunda Rulluisumaraton
21.08 Kalevipoja Rullimaraton
04.09 Jüri Rullimaraton

Erinevalt eelmisest aastast ei leia kavast ühe tunni kestvussõitu. Selle kohta peaks peagi eraldi info tulema.

Sobiva distantsi peaksid leidma nii suured kui väiksemad.

Lastesõidud: Tillusõit kuni 500 m ja Minimaraton 1 km vastavalt raja eripärale ja võimalustele Lastesõidud toimuvad ainult rulluiskudel!

IIZI skate orienteeruvalt 20 km, vastavalt raja võimalustele.

Rulluisumaraton orienteeruvalt 42 km vastavalt raja võimalustele. Rulluisusõitude distantside läbimiseks on lubatud kasutada ainult rulluiske. Suusakeppide kasutamine on keelatud.

Suusarull orienteeruvalt 20 km, vastavalt raja võimalustele. Suusarulli distantsil on rullsuuskade klass vaba. Rullsuuskade ratta läbimõõt võib max. olla 100mm. Rullsuusa distantsi sõiduviis on vaba. Liikuda võib nii uisu- kui klassikalises tehnikas. Eraldi arvestust sõidutehnikast lähtuvalt ei peeta. Soovitatav on kasutada vabatehnika rullsuuski, mis on enamlevinud tootjate poolt tunnustatud.

Ratastooliralli 2,5-5 km vastavalt raja võimalustele ja ratastooliklassile. Ratastooliralli distantsidel on lubatud sõita aktiivratastoolidega, millel ei tohi olla erikohandusi.

No comments: