Wednesday, March 24, 2010

uue hooaja avapauk, peaaegu

Haanja 100 Vinter ehk 100 km suuskadel sai edukalt läbitud. võistlus, võistlusjärgne olek ja taastumine näitavad, et põhi on hea. mis tähendab, et rullimisele üleminek peaks tulema kiire ja lihtne.

seega siis algab uisuhooaeg, mille alguseks kruvisin alla rattad-laagrid ja nädalavahetusel saab TTÜ Spordihoones rullida. uhada väga seal ei saa, aga uisku jalaga harjutada ning tunnetust ikkagi. sügisel kogesin korra, et kui jääb nädalane paus kahe korra vahele, kannatab tunnetus väga. õnneks koormab uisusamm sarnaseid lihaseid kui rulluisutamine, sellevõrra on ehk lihtsam-kiirem harjumine.

õues sai eelmisel aastal esimese sõidu teha 31.03. sel aastal vist mitte? suveks plaan veel ka rullsuuski proovida, kehva (näiteks vihm) ilmaga parem trennivõimalus kui uisk. pealegi saab nii suusavormi säilitada ja ülakeha ka koormata.

mõne maratoni tahaks ka sel aastal läbi sõita. ja kes teab, äkki ultrasõit (6 või 12 h) sügisel ka.

Tuesday, March 16, 2010

Bont nüüd ametlikult Eestis esindatud




esiteks üks väga hea uudis varustuse hankijaile. Kert Keskpaiki eestvedamisel on nüüd Bont ametlikumalt Eestis esindatud www.bont.ee. kiirpilk näitas korralikku valikut ja vägagi häid hindu. niiet aeg rege rautama hakata.

muidu, kuna lund endiselt jätkub, suusatan. nädalavahetusel ees Äripäev Marathon Teami logo all ja tiimikaaslase Raivoga 100km kestvussõit, millega saab suusahooajale ametliku punkti ning hakkab vaikselt üleminekuperiood rulluisuhooajale. kuna asfalt on lume alt üha enam paista, käivad neelud juba veeremise järele. nüüd ehk napid paar nädalat-kuu veel jäänud, eelmisel aastal sai juba 31.03 esimene veeremine tehtud. mõnus.