Monday, May 16, 2011

milliseid üllatusi toob Tallinna Rulluisumaraton?

Bonti (peaaegi täielik) kahuripauk pühapäeval Tallinna Rulluisumaratonil. Foto: Rivo Sarapik.

pühapäeval sõidetakse taas Tallinna Rulluisumaraton (ühtlasi avaneb sellega EMT Rullituur 2011). 22. maid tasub oodata, sest võistlus tõotab põnev tulla ka pealtvaatajaile - siinsed tipptiimid on oma paremate-kiirematega väljas, samuti peaksid stardis olema kaks välisvõistlejat - Alfredo Moren ja Jose Bastidas (Uus Maa/Rollerblade´i tiimis). ehk saab loodetavasti näha kiiret ja huvitavat sõitu. seda enam, et välisvõistlejad siinsete kamraadidega ühistrenni enne võistlust eriti teha ei jõua.

kes poodiumikohtade pärast rabeleda ei viitsi, neile on see hea võimalus samal rajal siinse absoluutse paremikuga mõõtu võtta ning maailmameistrigi (Bastidas) tuules püsida (või seda proovida). jooksime kolleegidega 2007. aastal Berliinis samal maratonil, kus Haile maailmarekordit tuunis. mastaap siin küll tiba teine, aga eriline tunne ikkagi ässadega ühisel rajal tuhiseda.

lisaks adrenaliininäljastele saavad lapsedki oma - 500 ja 1 km distantsid. lisainfo ja registreerimine Sportinfo vastaval lehel. hetkel juba kirjas 250 osalejat, enamus pikale maale. stardiprotokoll tundub, et lõunaosariigid pakuvad ühe üllatuse - Tartu Inline Team.

lisaks kiiretele veerejatele näeb ka uut varustust - Albe/Bonti tiim näitab oma päris kombet, Kert spetsiaalselt talle tehtud Bonti uiske ning Jaangi Schänkeli tiimist on ehk uute püssidega rajal.

mis saladused veel pühapäeval paljastuvad?

No comments: