Friday, August 29, 2008

vihm vs mina - 1:0

minu tulevased nunnud. raam on teine ainult.

ära hakkab tüütama see pidev vihmalahin. tean küll, et ilma peale tige olla on üks mõttetumaid asju üldse, ent vahel ei saa jõuetusest võitu.

olengi viimastel nädalatel trennid sättinud nii, et kui jooksupäevaks planeeritud päeval on ilus ilm, olen uisutiiru teinud. või teinekord ka vabal päeval uisud alla ajanud. sest muidu on ikka nii nagu näiteks kolmapäeval. takseerisin halli taevast, ent päev otsa polnud piiskagi tulnud. pakkisin end selle info peale riidesse, tegin soojenduse ja venitused ära ning kakerdasin uiskudel trepist alla. nii kui välisuksest välja sain, hakkas sadama. mingi tõsisem tüli vist ilmaga.

eile õhtul sama jama. töölt laekudes paistis küll päike ja vahel ka selget taevast, ent päeval lahistanud vesi ei olnud tänavatelt lahkunud ning õhtul võetigi uus vesi ligi. tänagi ajasin end igaks juhuks varem rajale ja käisin enne tööd jõusaalis ära, sest taevas midagi head küll ei luba. ent homme lubab enamvähem kuivemat. kui vahel sai valida, kas rohkem või vähem tuulisem ilm, siis nüüd piisab sellest, et ei saja. ma vist pole praegu valmis ka pidevalt uutesse laagritesse investeerima või siis neid pidevalt tundide kaupa puhastama.

muidu esmaspäevasest veeremisest on meeles Piritalt kodu poole kulgemist oluliselt kiirendanud taganttuul. ma ei ole vist eales nii kiiresti sõitnud kui tol korral. esimest korda oli korraks ka hirm - ehk nüüd ei jää mõni tobe kivi ratta alla, mis asfaldil veeremise lohistamiseks kujundab. vedas, jalg oli kindel.

hea uudis on see, et Webersport on mu tellimuse pärast kuuajast kirjavahetust teele pannud. nädala pärast ehk saapad käes ja enne lund tiirgi võimalik teha.

mõnevõrra häiriv on Fila FM100 vastupidavus - tugevalt kulumise märke ilmutab saabas ning kohati saab kanga vahelt piiluda ka, mis "karul kõhus on". samuti sain jagu paeltest, mida, selgus, varuosadena ei müüda. peaks küll vastupidavam kui lihtsalt pühapäevakulgejal olema.

No comments: