Wednesday, July 8, 2009

abiks ikka

kaks vidinat, mida varustusse soovitan. uute saabaste tõttu olen veel hädas (pole veel päris jala järgi kujunenud) hõõrumiste ja jalapealehakkamistega (jalg jääb siin tavaliselt voodrile vms alla). niisiis käisin apteegis nõutut nägu tegemas ja sain kaasa kaks toodet, mis oma headust paari proovikorraga tõestanud on.

- esiteks huulepulga moodi keemiline asi, mis aitab hõõrumiste vastu. tekitab nahale miskit geelisarnast, isegi kui hõõrub, ei muutu koht kuumaks-hellaks ehk ei teki ville. ca 85 krooni.

- extreme plaastrid (mägironija pilt on kaanel). tugev liim ja riie ning peab seetõttu vastu ka pikemale hõõrumisele ehk ei kooru näiteks sporti tehes maha, selle käigus osa nahka ja karvkatet kaasa võttes. ca 45 krooni.

olen proovinud ka haavaplaastreid villide peale ehk neid, mis on pehmed, kummimoodi materjalist, kuid need kipuvad esimeste minutite jooksul oma kohalt lahkuma. oma kogemus seega soovitada ei luba.

1 comment:

Oliver said...

Säästuvariant mis on minu jaoks alla kahe tunnistel uisutamistel töödanud. Apteekides on ühe punase plastik rulli sees leokoplaaster. Kahte erinevat laiust on müügil. Rull maksis vist umbes 15 krooni. Selles on ligi 3 meetrit plaastrit vms. Sellega saab suht koht pikalt läbi. Liim on selline mis tahab hiljem pigem jala külge jääda kui ära tulla. Liimi tuleb naha pealt pärast maha rullida. Vähemalt hoiab kõvasti kinni ja maha ei tule.