Thursday, July 23, 2009

urban city skating vms

päev otsa passisin eile ilusat ilma ja õhtu seda pakkuski, ent pooletunnine siesta tegi nii uniseks, et mõtlesin uisutrennist loobuda. 22 paiku olin siiski ratastel ning tavapärase Pirita-Lillepi trajektoori asemel võtsin pöörde linnavahele. mõtlesin testida, kas on võimalik Pealinnas suurerattalistega tänavatel harjutada. mitte, et seda peaks saama. niisama, uudishimust.

jalga panin muidugi püssid ehk madalad saapad, mille kontroll ja juhitavus on kaks erinevat asja suurte saabastega võrreldes. uhasin sadamasse, keerutasin paari parklas ja siis kippusin Rävalasse, sest tööle jalutamisega olen seal uut ja musta asfalti märganud, millel kohe kisub veerema. allamäge sai hea hoo sisse, mida taltsutas veidi Radissoni ees krobeliseks muutunud sõidutee. politseid polnud õnneks, oleks pättuse eest ilmselt rihma saanud.

aga on võimalik küll. sprinditrenniks (lõikudena) ja niisama kulgemiseks täitsa võimalik linnavahel hakkama saada. huvitavam ka, kui nädalast nädalasse ühel ringil lasta. asfaldi ebaühtsus ning üleminekukohad ja rööpasse sõidetud teed veidi kisuvad rõõmu alla. aga ainult veidi. järgmisel nädalal jälle.

täna käisin uisuklubi ABEC korraldet koolitusel ja tekkinud enesekindlus sai mitu suurt pragu. üldse ei oska kohe, selline tunne. osalt toitis seda ka mu poolkõrge saabas, mis korralikult poosi sisse võtta ei lasknud oma kõrgele ulatuva jäikusega. kui positiivset nooti sellest kõigest otsida, siis arenguruumi on ehk igav ei tohiks hakata.

esmaspäeval proovin uusi madalaid saapaid. ikkagi ei pääse vist :P esmaspäeval siis Lillepis jälle tarkust ja stiili ja tehnikat ammutamas.

nädalavahetuseks Saaremaale. kes Ninase kandis liigub, siis seal uue tee peal teen ilmselt poognaid.

No comments: