Monday, October 20, 2008

hooaeg on läbi, elagu uus hooaeg

Rollerblade´i ja Luigino koostöö esimene vili - Rollerblade LE. eeldatav hind saapal 500 eurot.

paar viidet, mis kogunenud.

- Evelin Ilves on Berliini uisumaratoni korraldajale intervjuu andnud. kes saksa keelt tönkab, võib ehk lühikokkuvõtte ka teha.

- Berliini uisumaratonivideo DVD ja selle treiler. ütle, et pole inspireeriv.

- uhasin eelmise nädala uisutrennid kõik Lillepis ja viskasin reedel ilusa trenninädala-päeva lõpuks silda ka. tugevast vastutuulest hoolimata oli lipe selline, et puhas mõnu. oma osa ilmselt ka massaazhil, mis kolmekuulise trenni lihastest välja mudis. kannatab pimedas ka seal sõita. lihtsalt infoks.

- 2009. aasta kollektsioonid on vaikselt välja tilkumas. Rollerblade näiteks, huvitavaim neist RB koostöö Luiginoga - kihvt saabas näeb välja (eeldatav hind 500 eurot on ainult üle ootuste kõrge, arvestades saapa ideed sobida ka harrastajale), ja Luigino. ilusatest saabastest ja raamidest (jah, läheb uisupedenduseks kätte) teen ükskord TOPi.

- praegu on hea aeg uisuvarustust uuendada. näiteks Ski & Surfhouse pakub RB 2008. aasta mudeleid vägagi hea hinnaga - Racemachine Platinum näiteks kliendikaardiga alla 7000 kr.

- ja mõned soovitused, kuidas talve üle elada, et kevadeks vormis olla.

teemad ootel: kuidas uisutamine su elu muudab, kui kalliks läheb välismaalt uisusaapa ostmine ja kaua see aega võtab - üks praktiline kogemus.

No comments: