Wednesday, October 1, 2008

Lillepi tee testitud

Lillepi park Pirital.

käisin ka Lillepi pargi uud teed testimas. etteruttavalt infoks, et tablool lubatud valmimiskuupäev 30.09 tundub rohkem nagu guideline, mitte miskit konkreetset, millest kinni pidada. igal juhul oli veidi tegemist, et sinna rajale Pirita teelt saada, sest kõik ühendusteed pole veel valmis või ära koristatud. Selveri kandist on juba sujuvam.

kui Rulluisutaja blogis paistab fotodel asfalti, mis kohati küll sügise abil lehtede alla mattub, siis täna seda luksust polnud ja asfalti eriti muda ning muu ehitusprahi alt ei paistnud. lägane ja libe seega.

lisaks olid ehitusmehed taas kohal ning midagi sai vist valesti, sest mitmel pool avanes kurvist ja põõsa tagant välja sööstes, et ees on asfaldist tükk välja lõigatud. üks uiskudel-keppidega (rullkepisõitja?) küsis ka õlgu kehitades, et ei tea, mis nüüd lahti läks. üle-eile oli ta seal sõitnud ja siis kõik klappis.

aga muidu, mulle meeldib. on tõusu-on langust, asukoht vähemalt mu kesklinna baasi arvestades mõnus ja tuulevarjus ehk hea koht, kuhu iilide eest kiirendustrenni tegema pageda.

ylos
- idee ja et see asi valmis saab
- teekate
- asukoht
- keskkond

alas
- planeering - lappimised, ebaühtlused asfaldis, kanalisatsioonikaaned keset rada - väikesed asjad, aga suurel kiirusel on ka väike kivi ratta all see, mis võib rajalt minema visata.

igal juhul saa tee oma ristsed 18.10, mil hooaja viimane võistlus ja raja sisseõnnistamine. ehk annab kuiva ilma ka:)

5 comments:

Anonymous said...

"Tallinn ehitab" reklaami-tabloodel on nüüd kuupäevad muudetud ja 30.9 asendatud 17.10. Võistlus on samal ajal tee avamisega ja järgmise päeva lehtedest võid näha, kuidas rulluisutajad rõõmustavad ja aselinnapea sulle õlale patsutab.

Värske asfalt piltidel on pärit 25.-27.9, siis kiirustati veel esimese tähtaja poole. Leheläbused pildid on juba 29.sept.

Väjalõigatud tükid, seal oli päris korralik praak - pole ime, kui teerullimehel viskas puude vahel vingerdamisest kopa ette :-). Vaata ka Tony kommentaari.

Anonymous said...

Praegu ei ole see rada enam sõidetav. Metsavaheline lõik on pooleldi üles kaevatud, tõus on võimatult mudalibe.
Las teevad lõpuni, töömehi ei maksa segada. Sinna ei tohiks enne tööde lõpetamist minna.

Tony said...

Ega ennem pole mõtet sinna ronida tõesti, kui see täielikult korda pole tehtud. Kuigi tekib kiusatus alati, kuna iga päev seda rada näen.

Rivo said...

tõsi ta on, rassisingi reedel Pirita teel tuuleseinaga.

kahtlustan, et tehakse kevadel uus ja võibolla ametlik avamine. jabur muidu, et ta niimoodi sügiseks alles valmib.

muide, kus talvel rulluiskudel sõidetakse?

rulluisutaja said...

talviseid kohti ei oska veel kommenteerida, sisehallides ja jääl käiakse. Tony teab kindlasti paremini ja rulluisutamine.ee organiseerib kah midagi.

Lillepist tuleb veel üks jutt rulluisutaja blogis, enne võistlust.

Loodame et teevad ikka selle tee korda. Kuigi - käsitsi parandatud lapid on tavaliselt viletsama kvaliteediga ja aasta pärast ...